Închide

Categorii

Informații utile

Contact

str. Carol Davila nr. 32
300262 Timișoara
jud. Timiș

0724 130 676
0765 384 325

office@poweraccessories.ro

Termeni și condiții

SITE-UL SE ADRESEAZA PERSOANELOR JURIDICE(FIRMA) SI/SAU PERSOANELOR FIZICE.

LIVRAREA SE FACE IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL CU FIRMELE DE CURIERAT STABILITE DE FURNIZOR. DACA COLETUL NU AJUNGE IN MAXIMUM 2 ZILE VA RUGAM SA NE ANUNTATI.

Astfel ca va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi. Produsele cumparate beneficiaza de garantia obisnuita oferita de catre fiecare producator in parte si anume:acumulatorii,incarcatoarele si sculele de service au garantie 12 luni, iar celelalte produse 3 luni.

PRODUSELE RETUR CE CORESPUND TERMENILOR DE GARANTIE,SE RETURNEAZA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL ,(ACESTEA NU SE SCAD DIN URMATOAREA COMANDA,ELE FIIND SCHIMBATE CU UN ALT PRODUS DE ACEEASI MARCA SI MODEL.) ORICE COLET NEANUNTAT TRIMIS CATRE NOI, CU PLATA LA DESTINATIE VA FI REFUZAT.

Orice conflict aparut intre SC.MIHUTESCU COMPANY SRL si clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu se reuseste acest lucru, conflictul se va rezolva in instantele de judecata romanesti,conform procedurilor.

Pentru comenzile, cu valoare de cel putin 250 RON , beneficiezi de livrare gratuita oriunde in tara unde se gaseste un reprezentant FAN COURIER.

Comenzile mai mici le poti primi oriunde doresti achitand taxele de expeditie. Livrarea produselor se face in cel mult 7 zile (uzual 2 zile) dupa confirmarea existentei in stoc a produselor comandate. Pentru platile efectuate in avans prin virament bancar, ordin de plata sau CEC, termenul de livrare incepe din momentul intrarii intregii sume in contul SC MIHUTESCU SOMPANY SRL.